5 Halloween idéer med børnene

af | okt 21, 2019 | Alle indlæg, Børn, Livsstil | 0 Kommentarer

Halloween står for døren – og ja, den der amerikanske traditioner ser ud til at have bidt sig fast i danskerne efterhånden. Så vi har samlet 5 idéer til, hvad du kan lave med børnene til Halloween hjemme hos jer. God skrækkelig fornøjelse 🙂

Pluk græskar

Har du hørt om Pluk Selv-græskar? Det er netop som med blomster eller med jordbær, og det er højsæson netop nu. Det er den perfekte aktivitet med børnene! Der findes gårde rundt i hele landet, hvor I selv kan finde det perfekte græskar i den friske natur. Så pak madpakkerne og tag børnene med på udflugt. Måske har I allerede skabt en ny tradition.

Lav ”ulækker” mad / Smagfulde snacks

Shrek-kage, pølsefingre, mummiepizza og edderkoppemuffins. Med lidt fantasi bliver madlavningen lidt sjovere. Lad valnødderne blive til hjerner og spaghettien til orme. På den måde kommer det hele ned i en højde, hvor selv de små kan være med i køkkenet.

Skattejagt for alle aldre

Hvem elsker ikke en god skattejagt? Men glem ikke: det vigtigste er en god præmie, så børnene bliver belønnet for deres tålmodighed og energi. En udfordring for børnene kan være at finde poster på vejen til den store skat. Hver post skal have en opgave, der udløser en ledetråd til den store skattekiste.

(U)hyggelige lege

Der er masser af gode lege til hverdagen og til Halloween-festen. Æbler i kar og halloween-banko er begge sjove lege, der ikke kræver for meget forberedelse. Bankopladerne kan du nemt printe direkte fra nettet! Halloween-stopdans er også et hit blandt de små ballademagere. Når musikken stopper, gælder det bare om at lave den mest uhyggelige grimasse. Børnene vil elske det!

Hjemmelavede og personlige Halloween lanterner

Skal det være en græskarlygte eller måske en lygte med form som et spøgelse? Med papir og karton kan I nemt lave jeres helt egne Halloween-lygter. Lygterne kan pynte i jeres indgang i løbet af højtiden. Lanterne kan også laves ud af gamle syltetøjsglas pyntet med orange silkepapir. Sæt lyset i og se det færdige resultat!