3 nye danske brands skruer op for kvaliteten til vores børn

af | nov 24, 2019 | Baby, Bolig, Børn | 0 Kommentarer

3 nye danske brands rykker virkelig i tiden, når det gælder kvalitet og bæredygtighed. Og vi har været så heldige at stifte bekendtskab med de 3 ejere igennem vores arbejde. De 3 er Nordic Simply, Totterne og Champs of Denmark.

Her i blogindlægget kan du få inspiration til, hvor du kan handle nogle af de mest gængse ting til hverdagen med børn – og så håber vi, at du bliver lidt inspireret og har lyst til at støtte op om 3 super dygtige kvinder, der har sat alt på et bræt og satset på deres brands og drømme.

Artiklerne og anbefalingerne herunder er kun ud fra vores eget synspunkt – og vi modtager ingen betaling for at fortælle om de 3 virksomheder. Vi har valgt de her 3 ud fra, at det er brands og kvinder, som vi har personligt kendskab til – og som vi beundrer dybt for at gå så aktivt ind i bæredygtighedsprincipperne, når de producerer interior, sengetøj og tøj til vores børn.

Nordic Simply

Nordic Simply ejes af Rikke Raahauge, der sælger milepælskort, plakater, højdemålere og små søde sko til de allermindste. Rikke Raahauge er et af de mennesker, man helt umiddelbart kan lide. Hun er glad, imødekommende og håbefuld i forhold til hendes nye webshop, hvor hun sælger plakater til de mindste. Alt bliver produceret i Danmark hos et miljømærket trykkeri. Det vil sige, at alt papiret er fremstillet under miljørigtige forhold – og endda trykket er miljøvenligt. Det er nemlig farvet med grøntsagsfarver, så hvis et milepælskort en dag skulle blive til et mellemmåltid for den mindste, så er der ingen fare for, at de indtager noget, der er sundhedsskadeligt. Så velkommen til en webshop, der fremstiller alt uden skadelige kemikalier og endda har EU Oeko-Tex® 100 certificeringen på alle deres strik og tekstiler.

Rikke går virkelig meget om i miljøet, og hun har sørget for at gennemtænke det ind i hele hendes koncept – ikke bare at emballagen er fremstillet af genbrugspap og bionedbrydeligt materiale – men hun er ligeså optaget af, at vores børn og os bliver præsenteret for det lokale miljø. 

Nordic Simply’s design tager nemlig udgangspunkt i det nordiske dyreliv. Derfor er det en sød lille ræv, frøer, bævere, rådyr – og ja mange andre nordiske dyr, der er på plakaterne og på milepælskortene.
Alt er i smukke klare farver til meget fine priser – så man kan vist roligt erklære os for fans her på redaktionen!

Totterne – Sengetøj i GOTS-certifikeret økologisk bomuld.

Allerede her lyder det super lækkert – og vi kan afsløre, at det holder stik i virkeligheden. Totterne er et nyt dansk brand, der producerer økologisk sengetøj med Totterne på – nemlig Plystot og Rundetot. De to totter er også på eventyr sammen i en lille fold ud bog, og så kan de selvfølgelig fås som bamser.

Bag Totterne står Stine Lauritz Larsen. Stine skabte de to totter, imens hun gik på Filmskolen. De blev derefter liggende i en skuffe i lang tid, inden Stine tog springet og fik dem produceret som bamser, sengetøj og en lille bog.

Alt sammen med det formål at skabe noget, der kan give babyer og børn tryghed, når de skal sove og have nærvær og tryghed.

Vi har kæmpe stor respekt for Stine, der har taget en kæmpe chance med hendes to totter, og vi håber sådan, at du bliver ligeså vilde med dem, som vi er.

Champs of Denmark

De fleste elsker eventyr – og de fleste elsker også H.C. Andersen og Astrid Lindgrens eventyr med børn, der tager ud i verden, og som har mulighed for at bevæge sig uden at tænke på tøjet, der strammer, mens fantasien får frit løb.

Fri fantasi og lækkert tøj, man kan lege i, har inspireret kvinden bag det sidste brand, som vi sætter fokus på i denne omgang; nemlig Suba Sivarkumar. Suba bor i Ikast og er egentlig uddannet ingeniør, men efter selv at have fået børn, valgte hun at satse alt og blive selvstændig med brandet Champs of Denmark.
Hendes tøj er virkelig lækkert, og vi kan da godt indrømme i dagens anledning, at vi er lidt misundelig på det lækre tøj, som børnene kan have på fra Champs of Denmark. Samtidig er tøjet af virkelig høj kvalitet, og det gør, at det kan bruges igen og igen uden, at det mister faconen, farven eller går i stykker. Så hvis du er på udkig efter tøj, der holder til tumlelege, så kan vi kun opfordre dig til at besøge Champs of Denmark.

Suba er virkelig arbejdsom, og vi er så imponeret over, hvordan hun bare bliver ved og ved og ved med at kæmpe for at få hendes brand op at stå. I september 2019 gik hendes webshop live og samtidig blev der udgivet 3 små film med hendes maskotter Max og Mia. I filmene synger Max og Mia børnesange på YouTube, og vores unger elsker dem!

Her kan du se lidt af tøjet fra Champs of Denmark, og så har vi selvfølgelig langt linkene ind, så dine børn og dig også kan få glæden af de to søde bjørne; Max og Mia.

Vi håber, at du har lyst til at gå på opdagelse hos de tre nye brands.
Vi er i hvert fald fans af alle 3 kvinder, der har haft modet til at gå efter deres drømme – endda på en bæredygtig måde, der kan hjælpe os andre med at få en lidt grønnere og mere fantasifuld hverdag.

God fornøjelse 🙂